Partners

Accedis

Accedis

De brug tussen business en ICT

Wij zijn bijzonder trots te melden dat FourICT haar slagkracht op het vlak van digitale transformatie heeft vergroot door een strategisch samenwerkingsverband aan te gaan met Accedis.

Accedis is onder anderen actief op het vlak van proces analyses en ontwerp, business consultancy en project- en testmanagement. En heeft daarnaast ruime ervaring op het gebied van ICT management. Accedis levert met haar diensten de brug tussen de business en ICT. Met meer dan 40 specialisten met een duidelijke focus op de business aangevuld met de uitgebreide kennis van ICT. Het diensten portfolio van Accedis en FourICT vult elkaar naadloos aan en versterkt elkaar. Maar ook qua communicatie en cultuur passen onze bedrijven heel goed bij elkaar.

Samen zijn we nog beter in staat om de complexe ICT vraagstukken bij onze klangen op te lossen. Meer informatie vinden jullie op hun website: http://www.accedis.nl/

Microsoft

FourICT onderscheidt zich als Partner door het leveren van innovatieve en schaalbare toepassingen

Al vele jaren is FourICT Silver Partner van Microsoft Partner Network op het gebied van Application development. Het Microsoft Silver Partnerschap stelt onze developers in staat om deskundigheid en passie te combineren met een uitgebreide Microsoft tool set, waardoor zij in staat zijn om onze klanten de juiste oplossingen te bieden voor hun IT-vraagstuk.

Microsoft
AuraPortal

AuraPortal

AuraPortal, het best bewaarde geheim binnen de iBPMS markt. (Gartner, 2015)

AuraPortal International (API) is opgericht in 2002 in Spanje. Uit onvrede over de huidige BPMS (Business Process Management Software) die beschikbaar was in de BPMS markt, heeft AuraPortal een concept neergezet, waarbij mensen zonder technische kennis, gemakkelijk bedrijfsprocessen kunnen modelleren. Momenteel telt API meer dan 300 tevreden klanten in 40 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid Spanje. Voor de Benelux is FourICT de partner voor AuraPortal.

AuraPortal biedt een uniek software product genaamd Helium, die dankzij de modulaire opbouw, op een zeer eenvoudige wijze bedrijfsprocessen modelleert, welk kan gelden van separate processen tot het beheren van een gehele organisatie.

AFAS

Are you already connected?

Dat veel organisaties meerdere software oplossingen toepassen voor het vastleggen van bedrijfsgegevens is al lang geen verrassing meer. De consequentie hiervan is dat de beheersbaarheid van data steeds lastiger wordt met alle gevolgen van dien. Denk daarbij aan de tijd en risico’s van fouten bij het manueel overnemen van deze gegevens. Daarom is ons advies om vanuit één databron te werken en daar waar nodig gebruik te maken van koppelingen met specifieke branche oplossingen. 

Zo is FourICT gecertificeerde partner van AFAS op het gebied van Connectoren. Deze Connectoren zorgen ervoor dat informatie uit AFAS Profit real-time gekoppeld kan worden met externe systemen waarbij u kunt denken aan BPMS, ERP en/of CRM toepassingen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten Connectoren, of deze nu worden aangeroepen via SOAPUI, SOAP of Commandline Utility, per project kijken we naar de beste oplossing voor u.

AFAS
BPM-Forum

BPM-Forum

BPM-Forum; kennisdelen is macht

BPM-Forum heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan de waarde van Business Proces Management in Nederland. Zij brengt groepen gebruikers, leveranciers en wetenschappers in het BPM-domein bij elkaar ter stimulering van het uitwisselen van praktijkervaringen. Niet alleen op individueel niveau, maar ook als bedrijf of instelling. Het BPM-Forum is een bron van inspiratie voor BPM-professionals. FourICT is Corporate Partner van BPM-Forum en heeft in 2014 een nominatie ontvangen tezamen met KPN Wholesale voor de Best Practice BPM Award 2014.

Computer Lease Nederland

Hardware as a service

CLN start partnership met FourICT

Vanuit onze projecten op het gebied van procesoptimalisatie en ketenbrede automatisering, ontdekken wij steeds vaker dat niet alleen de juiste aanpak en oplossingen van belang zijn maar dat organisaties ook behoefte hebben aan de juiste hardware. Om het dilemma van grote investeringen op voorhand het hoofd te bieden is FourICT een samenwerking aangegaan met Computer Lease Nederland (CLN). CLN biedt een boeiend pakket aan mogelijkheden als het gaat om de operationele leasing van de (nieuwste) hardware. Klanten investeren daarbij alleen in het gebruik van de hardware en niet voor het eigendom. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van CLN, zie www.clnl.nl

 

 

 

 

Computer Lease Nederland