Ons team

"Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success."

Ons team

Henk van Ewijk

Henk van Ewijk

Managing Partner

“For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness”

Henk is mede oprichter en eigenaar van FourICT en houdt zich bezig met Business Development,  Marketing en Sales. Hij heeft ruim 30 jaar sales en management ervaring bij o.a. Siemens Nixdorf, Equant (SITA), Applix, TriopSys en Pareto.

Richard van Leeuwe

Richard van Leeuwe

Managing Partner

“Failure defeats losers, failure inspires winners”

Richard is mede oprichter en eigenaar van FourICT en is Operations Manager. Daarnaast is hij al vele jaren actief als Senior Projectmanager en Business Consultant.

Irene Streefkerk

Irene Streefkerk

Office Manager

“Afspraak is Afspraak”

Ook Irene is in februari 2015 toegetreden tot het FourICT team. Als Office Manager is zij de spin in het web en regelt zij alle operationele zaken met betrekking tot ons kantoor.

Gijsbert van Dalen

Gijsbert van Dalen

Business Consultant

“Being uncomfortable and uncertain is part of learning and growing. Get used to it. It’s worth it”

Ook Gijs is in 2015 het team van FourICT komen versterken. Als Business Consultant met de juiste mix van intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor het vak bezit hij de drive om succesvol te zijn.

Dennis Huussen

Dennis Huussen

Technical Manager

“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere”

Dennis is Technical Manager / Consultant. Binnen FourICT is Dennis enerzijds betrokken bij technische ondersteuning aan het team en anderzijds actief als technisch consultant bij de implementatie projecten met o.a. AuraPortal.

Mark Barto

Mark Barto

Senior Software Engineer

"Develop a passion for learning. If you do, you will never cease to grow"

Mark is sinds 2012 in dienst als Microsoft Solution Developer. Met zijn kennis van het .Net Framework en andere Microsoft specialisaties is hij van grote waarde voor FourICT.

Robert den Uyl

Robert den Uyl

Business Consultant

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Robert versterkt sinds juli 2016 het team van FourICT als BPM consultant. Hij is al jaren bedreven in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van processen. En heeft inmiddels ook veel knowhow over hoe AuraPortal organisaties kan ondersteunen met procesoptimalisatie. 

Mariska Booister

Mariska Booister

Junior Functioneel Applicatiebeheerder

 "Only the curious have something to find."

Mariska is na een wetenschappelijke opleiding begonnen in de ICT. Mariska is de 2e vrouwelijke 'Benjamin' bij FourICT! Ze houdt zich met veel plezier bezig met de ontwikkeling in AuraPortal en ondersteunt het technisch team van FourICT. 

 

Gerald Martina

Gerald Martina

BPM & IT consultant

"What can be done in 5 steps, can also be done in 3 steps"

Gerald heeft een enorme passie voor Business Process Management. Hij verdiept zich graag in het analyseren, verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Naast BPM heeft hij een passie voor sport met name fitness.

Sjors Jasperse

Sjors Jasperse

Business Consultant

“Nothing is impossible”

Sjors werkt sinds 2017 als BPM consultant bij FourICT. Hij is opgeleid als bedrijfskundige en heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Angelique Noordijk

Angelique Noordijk

Associate

“Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success”

Angelique is in februari 2015 toegetreden tot het FourICT team als Business Consultant / Projectmanager. In die rol is zij jaren actief geweest in de sectoren Consultancy, (Semi)Overheid, Industrie, Transport en Logistiek.

Aad Versteeg

Aad Versteeg

Associate

“Logic will get you from A to Z; imagination will get you everywhere”

Aad vervult als zelfstandig specialist verschillende rollen zoals analist, architect, ontwikkelaar, tester en beheerder. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring met het creëren van software oplossingen in een breed spectrum van werkgebieden.

Martijn van Berkel

Martijn van Berkel

Associate

“Without music, life would be a mistake”

Martijn is een gedreven ontwikkelaar (C#, VB, ASP.NET) en beheerder (VMWare ESX, SQL Server, Windows Enterprise omgevingen). Vanuit een business-achtergrond heeft hij ooit de afslag naar techniek genomen en is ook actief als zelfstandig specialist.

Harald Oversteeg

Harald Oversteeg

Associate

"Meten is weten"

Harald is een gelieerd professional vanuit onze partner Accedis, die ruime ervaring heeft met functioneel beheer. Hij is begonnen als programmeur en heeft zich ontwikkeld naar functioneel beheer omdat hij vindt dat hij daar het meest kan betekenen. Beheer & Onderhoud, run your business, is zijn lust en zijn leven. 

Alec Van Berkel

Alec Van Berkel

Associate

If everyone is thinking alike, then somebody isn't thinking.

Alec is een zelfstandig specialist en werkzaam als software engineer met 20 jaar ervaring. Het kennisgebied van Alec ligt op .Net technologie, met de laatste 5 jaar nadruk op het realiseren van cross-platform apps met behulp van Xamarin.

 

Dennie Bastiaan

Dennie Bastiaan

Associate

"Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people."

Dennie helpt teams beter te worden in het ontwikkelen van software. Hij heeft ruim 17 jaar ervaring in de software-ontwikkeling en zet zijn kennis nu in om teams te ondersteunen bij vraagstukken waar project, process, ontwerp en techniek elkaar overlappen.