Over ons

Organisatie

Organisatie

Wij stellen graag mensen centraal, omdat zij de aanjagers zijn van creatieve en innovatieve oplossingen

We zien onszelf als een no-nonsense IT-bedrijf dat graag de uitdaging aangaat om samen met haar klanten te werken aan succesvolle projecten. Met de nadruk op samen, van management tot aan telefoniste, maar in ieder geval met alle betrokkenen in de keten. En met succesvol bedoelen we echt succesvol met aantoonbare resultaten die we vooraf hebben afgesproken. Dat doen we al ruim 7 jaar voor mooie bedrijven waar met onze oplossingen en aanpak structurele verbeteringen zijn bereikt. Daarbij denken we aan het verkorten van doorlooptijden, verbeteren van de kwaliteit en het verbeteren van de interactie met de klant. Met een team van 14 IT-specialisten en Consultants zijn we groot genoeg om het volledige project (analyse, development, implementatie en beheer) te doen en klein genoeg om flexibel te zijn.

Onze werkwijze

We hebben een diverse en eigentijdse aanpak, waarbij de klant en het eindresultaat centraal staan

De klant staat bij ons op de eerste plaats en we gaan voor het ‘First Time Right’ -principe. We maken immers graag het verschil. Jarenlange ervaring en expertise in verschillende markten, het gebruik van moderne technieken en de leergierigheid naar nieuwe technologie maken dat we ruim inzicht hebben in organisaties en gedrag van mensen. Deze know-how nemen we mee in al onze projecten. Samenwerken, open communicatie en transparantie vormen voor ons de basis om samen met u succesvol te zijn én te blijven.

Onze werkwijze
Werken bij FourICT

Werken bij FourICT

FourICT is altijd op zoek naar mensen, maak jij samen met ons het verschil?

Bij FourICT werken, betekent dat je jezelf kunt zijn, je eigen ding kunt doen en samenwerkt in een professioneel, gedreven en leuk team. En bovenal vinden we het belangrijk dat je plezier in het werk hebt. Alleen dan kun je optimaal presteren en het beste in jezelf naar boven halen. ‘Work hard, play hard’ is ons motto. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, geven we je de ruimte om flexibel te werken. Zo kun je je tijd efficiënt indelen en een goede balans houden tussen werk en privé voor jou, en voor ons. Samen gaan we voor jouw en ons succes!

Spreekt bovenstaande je aan en heb jij er wel oren naar om een collega van ons te worden? Check dan hier onze vacatures! 

FourICT en Korfbal

Korfbal als metafoor voor FourICT: teamwork, passie, respect en fun.

Als bedrijf hebben we een “klik” met korfbal. Een gemengde teamsport, waar TOP sport en breedte sport samen gaan. Maar de sport ondergaat ook veel innovatieve veranderingen en ontwikkelt zich razend snel tot een mondiale sport die inmiddels in bijna 70 landen wordt gespeeld.

FourICT heeft zich verbonden aan landskampioen TOP/Quoratio, een ambitieuze korfbalvereniging in de Bollenstreek. De afgelopen jaren heeft zij, naast Nederlandse titels in de zaal en op het veld, ook twee Europese titels op zak. In Januari 2017 zal de ploeg wederom een gooi gaan doen naar de Europa Cup. Met een nieuwe selectie gaat Top/Quoratio ook het komende seizoen weer voor een plaats in de kruis finales in de Ziggo Dome. 

Op 12 november 2016 zal FourICT wederom optreden als hoofdsponsor van het FourICT Korfbal Masters toernooi waaraan vier TOP clubs uit de Korfbal League deelnemen. Binnenkort zal er meer bekend worden.

FourICT en Korfbal
Ons team

Ons team

"Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success."

Onze mensen hebben passie voor het voor het werk wat ze doen. De verwachtingen overtreffen en een stap extra doen zit in hun DNA. Persoonlijk contact, samenwerken, een gezonde mix van verschillende individuen en humor maken ons een hecht en professioneel team. Naast de inzet van ons eigen team, werken we ook nauw samen met zelfstandige specialisten die goeroes zijn in hun vakgebied. Op deze manier zijn wij in staat om ons te houden aan het ‘First Time Right’ principe en u compleet te ontzorgen. Voor een eerste indruk kunt u hier alvast digitaal kennis maken met onze talenten.

Lees meer ...