TOP/Quoratio wint FourICT Korfbal Masters

TOP/Quoratio wint FourICT Korfbal Masters

TOP/Quoratio wint FourICT Korfbal Masters

Dat de selectie van TOP/Quoratio iets recht wilde zetten tijdens de tweede editie van de FourICT Korfbal Masters bleek al snel tijdens de wedstrijd. Met de wetenschap dat opponent LDODK/Rintsma Fashion haar titel van vorig jaar wilde vasthouden moest er uit een ander vaatje getapt worden. En die taak werd door de selectie tot in de puntjes uitgevoerd met hoogstaand en vooral inspirerend korfbal met een fraaie 30-20 overwinning als resultaat. Ook het business event mocht rekenen op een prima belangstelling. Met boeiende presentaties van Mario van der Ende over de rol van een scheidsrechter, Perry Hierck over het Zorgwisselpunt en coach Jan Niebeek over het nieuwe seizoen werd de deelnemers los van het heerlijke buffet van Warung Catering ook nog wat leerzame informatie meegegeven. Ook de kinderpersconferentie die deel uit maakt van het tweedaagse korfbal toernooi kon rekenen op uitstekende belangstelling en pittige vragen richting de selectie van de jeugdige korfballertjes. Vanuit de directie van FourICT kijken we met genoegen uit naar de volgende editie en willen we het team van TOP/Quoratio bedanken voor de geweldige organisatie.


Foto’s: René van Dam
http://www.rvdam.nl/

 

 

Foto 1 Foto 2 Foto 3Foto 5 

Foto 6 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bericht delen: