Summerschool 2016 cursus Business Process Management

Summerschool 2016 cursus Business Process Management

Summerschool 2016 cursus Business Process Management

De Hogeschool Utrecht heeft i.s.m. de Universiteit van toegepaste wetenschappen, Informatie en Communicatietechnologie een Summerschool 'Business Process Management en IT' georganiseerd voor internationale studenten uit verschillende landen in augustus. FourICT is gevraagd een bijdrage te leveren aan het praktijkgedeelte. Hoe leuk is dat? Met veel enthousiasme leert onze Senior AuraPortal Consultant én AuraPortal docent Angelique -getuige de foto- de studenten de kneepjes van het geavanceerde workflowsysteem AuraPortal. Hoewel er uiteraard theorie wordt doorgenomen, bestaat de Summerschool vooral uit 'learning by doing'. Ook de studenten ervaren zelf hoe eenvoudig het is om diagrammen te maken m.b.v. de AuraPortal Modelerer. De reacties zijn positief en we kijken alweer uit naar de volgende Summerschool! 

 

 

 

Bericht delen: