Get started! Dit was module 1 van onze eerste in-house AuraPortal training voor KPN!

Get started! Dit was module 1 van onze eerste in-house AuraPortal training voor KPN!

Get started! Dit was module 1 van onze eerste in-house AuraPortal training voor KPN!

Gisteren we 'Get started' met module 1 van de in-house AuraPortal training voor een aantal van de gebruikers van AuraPortal bij onze klant KPN. Deze module stond in het teken van een overview van AuraPortal, Processes, BPMN & Modelling  & Objects en Diagramming. Een plezierige afwisseling van theorie en praktijk en voldoende interactie. We hadden enthousiaste deelnemers en positieve reacties na afloop! Met dank aan Angelique Noordijk- van Dooren, onze Senior AuraPortal Consultant, die onze AuraPortal training met veel enthousiasme en expertise verzorgt. Vooral het zelf maken van de diagrammen met de AuraPortal Modeler was een groot succes. Iedereen kon direct ervaren hoe relatief eenvoudig het is om zelf een proces te tekenen in AuraPortal. Over twee weken gaan we verder met module 2 "Make it work' en 3 "Get the data'. Dan worden de zelf gemodelleerde diagrammen (2-D) door AuraPortal omgezet naar een proces, zodat we verder de processen gaan inrichten aan de hand van business rules, rollen en functies en het maken van formulieren etc. Wij kijken er weer naar uit! 

Bericht delen: