Eerste Master Class FourICT geslaagd!

Eerste Master Class FourICT geslaagd!

Eerste Master Class FourICT geslaagd!

De eerste Master Class op vrijdag 19 februari 2016 was een groot succes! Getuige ook één van de reacties van onze deelnemers, een functioneel applicatiebeheerder in de Zorg:  

"Het is bijzonder om te zien dat AuraPortal zo snel tot de verbeelding spreekt. Een applicatie waar je je binnen no-time mee identificeert en van absolute meerwaarde is voor de processen binnen uw organisatie".

Kortom, een boeiende middag met een enthousiast en professioneel gezelschap. We kijken terug op een inspirerende middag met een goede mix van verschillende deelnemers van diverse organisaties (Zorg en Verzekeringen). Wij hebben er naar gestreefd een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van onze visie op organisaties in de transitie van ‘Goed naar beter’. Daarnaast hebben we meer inzicht gegeven in de mogelijkheden van AuraPortal, zowel de theorie als praktijk (demo`s), voor de organisaties.   

Wij hebben alweer zin in de volgende Master Class op 25 maart a.s.!  

Bericht delen: