Twee Junior Software Engineers versterken het team van FourICT

Twee Junior Software Engineers versterken het team van FourICT

Naast de aanname eind vorig jaar van onze eerste jonge aanwinst Freek van Buel als Junior Software Engineer hebben we ook van begin van dit jaar nog een 'Benjamin' aangenomen. En met de komst van Esther hebben we ook weer een extra dame in ons team! Esther ontwikkelt zich met veel drive en enthousiasme tot een echte programmeur. Ook wil ze zich verder ontplooien in de breedte van het IT vak. Freek is sinds oktober 2015 werkzaam als front-end programmeur en rondt binnenkort zijn studie Informatica af. Hij richt zich op gebruikersinteractie, de look&feel van producten en het ontwikkelen van concepten. Nogmaals van harte welkom allebei en veel werkplezier bij FourICT! 

Bericht delen: