TOP/Quoratio organiseert FourICT/Korfbal Masters toernooi

TOP/Quoratio organiseert FourICT/Korfbal Masters toernooi

TOP/Quoratio organiseert FourICT/Korfbal Masters toernooi

Woensdag 18 en zaterdag 21 november organiseert TOP/Quoratio de eerste editie van het FourICT/Korfbal Masters toernooi. Dit jaar geen Prominenten toernooi op het veld, maar de start van een jaarlijks terugkerend toernooi in de zaal. De laatste krachtmeting voordat de Korfbal League losbarst. Een toernooi waar vier League ploegen TOP-korfbal zullen ‘showen’!

In deze editie van het toernooi in willekeurige volgorde: Blauw Wit (A), LDODK/AH Gorredijk, AW/DTV en TOP/Quoratio.

Blauw-Wit (A) draaide vanaf de start van de Korfbal league mee aan de top. Met Barry Schep als hoofdcoach, wist Blauw-Wit vorig seizoen de kruisfinales te halen. Veel mensen hadden ingezet op Blauw-Wit in de finale. Maar helaas net niet die gedroomde finaleplaats in Ahoy. Uiteindelijk een 4e plek, na het nipte verlies tegen aartsrivaal KZ/Hiltex (25-26).

LDOK/AH uit Gorredijk is sinds hun komst in de Korfbal League altijd een gevaarlijke outsider. Winst is nooit zeker in Gorredijk! Zeker niet met ‘De Zwartjes’ in de basis. LDODK/AH een sterk en stevig collectief die heeft bewezen een vaste waarde te zijn in de League!

 

AW/DTV is nieuwkomer in de Korfbal League. In een zinderende wedstrijd die qua niveau niet onderdeed voor een gemiddeld duel in de Korfbal League, wisten zij concurrent DOS’46 te verslaan. Mocht AW/DTV in de finale van het FourICT/Korfbal Masters spelen tegen TOP/Quoratio, zijn we erg benieuwd hoe de gebroeders Snel de duels zullen gaan uitvechten.

Tenslotte nog TOP/Quoratio. Vorig seizoen verliezend finalist in Ahoy. De laatste jaren zeker niet weg te denken uit de top. De selectie is versterkt met Jimin de Vries, Barbara Brouwer en talentvolle junioren. Erg benieuwd hoe al deze nieuwe mensen zich gaan ontwikkelen in de selectie TOP/Quoratio?!

Voor meer informatie ga naar de website van TOP.

Bericht delen: