Mastering Business Transformation 2015 for public and private sector

Mastering Business Transformation 2015 for public and private sector

Mastering Business Transformation 2015 for public and private sector

Morgen is het eindelijk zo ver! 

Mastering Business Transformation 2015 for public and private sector

“Need for Speed”

Continu reageren en acteren op veranderingen is niet meer alleen iets voor innovatieve organisaties. Elke organisatie heeft te maken met veeleisende klanten, veranderende wetgeving, internationalisering, digitalisering… Lange periodes vooruit plannen en rustige stapjes zetten is er niet meer bij. Binnen elke organisatie speelt een ‘Need for Speed’! Maar hoe snel is uw organisatie? En welke zaken zijn nu echt bepalend voor het snel, effectief en in samenhang aanpassen van producten, diensten, kanalen, processen en de ondersteunende informatievoorziening? 

Een effectieve aanpak voor dergelijke ingrijpende veranderingen vraagt om een samenhangende benadering. Business architectuur zorgt daarin voor de vertaling van de strategie naar de organisatie-inrichting: hoe gaat u uw klanten optimaal bedienen, met wie wilt u partneren, wat zijn de kosten en opbrengsten, waar zitten de risico’s? Enterprise architectuur zorgt voor een samenhangende benadering van business en IT, zodat de veranderingen met elkaar en de strategie in lijn zijn en de schaarse middelen worden geïnvesteerd op de plaats waar het effect het grootst is. Business Proces Management en Lean realiseren efficiënte en flexibele processen, zodat u snel kunt inspelen op kansen in de markt, kunt aanhaken bij ketenpartners, risico’s in de greep houdt en IT optimaal inzet. 

In 2015 bundelen het landelijk EAM-congres en BPM-congres hun krachten en presenteren u een praktisch en innovatief programma gericht op het overkoepelende thema: Business Transformaties. De nieuwste inzichten voor het initiëren, analyseren en implementeren van succesvolle veranderingen worden gecombineerd met ervaringen uit de praktijk. Het inhoudelijke programma biedt verschillende parallelle tracks, waarin de programmacommissie een breed scala aan onderwerpen presenteert waaruit u kunt kiezen. De aansprekende keynotes delen hun inspirerende visie op organisatietransformatie. Het congres biedt daarnaast volop de gelegenheid voor het ontmoeten van andere professionals die voor dezelfde uitdagingen staan of die een aantal van uw uitdagingen al met succes hebben aangepakt.

Bericht delen: