FourICT en KPN Wholesale genomineerd voor Best Practice BPM Award 2014

FourICT en KPN Wholesale genomineerd voor Best Practice BPM Award 2014

FourICT en KPN Wholesale genomineerd voor Best Practice BPM Award 2014

Het nieuwe jaar beginnen en gelijk de melding krijgen dat je genomineerd bent voor de Best Practice BPM Award 2014 zijn berichten die er toe doen. Op 21 januari mogen de kandidaten tijdens de MasterClass: Customer Journey in Maarssen hun case presenteren en zal een vakjury bepalen wie van de kandidaten de felbegeerde award mee naar huis mag nemen. Voor FourICT en het team van KPN is de nominatie een beloning voor het harde werken aan een complex traject dat mede door de inzet van het AuraPortal BPMS in een relatief korte periode het gewenste resultaat heeft gebracht. Blijf ons volgen op Facebook of stay tuned via onze website.

Bericht delen: