FourICT ontvangt grote beheer opdracht van KPN

FourICT ontvangt grote beheer opdracht van KPN

FourICT ontvangt grote beheer opdracht van KPN

Bij het verstrijken van de laatste dagen in 2014 mocht bij FourICT nog even de vlag in top voor een prachtige opdracht. Voor het komend jaar zal FourICT het tweede en derde lijn beheer gaan uitvoeren voor een aantal belangrijke applicaties binnen het KPN landschap. Tot de werkzaamheden behoren niet alleen het preventief bewaken van de applicaties maar ook in samenspraak met de diverse gebruikers groepen het doorontwikkelen van de applicaties. De opdracht is voor FourICT een bevestiging van de koers die in 2014 is ingezet waarin naast de ontwikkeling ook het beheer op de applicaties wordt aangeboden. Daarmee ontzorgen we de klant en kan hij zich bezig houden met zijn primaire activiteiten.

Bericht delen: