FourICT gaat samenwerking aan met Commant

FourICT gaat samenwerking aan met Commant

FourICT gaat samenwerking aan met Commant

In het kader van de ontwikkelingen rondom Business Proces Management is FourICT een samenwerking aangegaan met Comm'ant.

Comm’ant (www.commant.nl) voorziet al meer dan 15 jaar bedrijven en instellingen in verschillende sectoren van de methode en softwaretools om de organisatie als integraal proces te managen. Comm’ant biedt een gemeenschappelijke procestaal dat bijdraagt aan begrip en inzicht in alle bedrijfsprocessen en de samenhang van het geheel.

Het managementsysteem met de werk- en communicatieafspraken wordt op alle niveaus gebruikt, van uitvoerend medewerker tot en met directie en MT. Ook automatiseringsdeskundigen ervaren de voordelen van Comm’ant. Vandaar dat er samenwerking is ontstaan tussen Comm'ant en FourICT om in het voortraject de klant-organisatie te helpen bij het ontwerpen van het bedrijfsproces.

Bericht delen: