Klanten

Klanten van FourICT

Klanten van FourICT

Samenwerken aan mooie oplossingen

Logo Forte + Wegmann

Forte + Wegmann (Iserlohn – Germany) is al sedert 1950 producent en leverancier van hoogwaardige aluminium producten. In 1950 ontstaan onder de naam OHG om vervolgens door te gaan onder de naam Forte+ Wegmann. Ook de productportfolio heeft door de jaren heen een grote verandering ondergaan. Gestart als producent van draad artikelen voor de textielindustrie heeft de organisatie zich inmiddels ontwikkeld als leverancier van hoogwaardige aluminium producten. Sinds 2004 voert de organisatie drie servicelijnen. Binnen Divicut voert de organisatie haar primaire producten. Binnen Divisign voert men producten op basis van 3D ontwikkeling en productie en binnen Divimac voert men producten die in hun eindfase worden voorzien van mechanische componenten. Binnen Forte +Wegmann wordt AuraPortal ingezet voor het verder stroomlijnen van de productie -en kwaliteitsprocessen.  

KPN logo

De samenwerking met KPN dateert al vanaf de oprichting van FourICT in 2008. Als leverancier van TipTop (IP management), Unicap (capaciteitsmanagement) en Uniport (performance management) zijn we vooral actief in de Zakelijke Markt en Mobile Care. Medio 2013 werd de samenwerking verder uitgebreid bij KPN Wholesale t.b.v. de implementatie van de BPM suite AuraPortal met als hoogtepunt de nominatie voor de "Best Practice BPM Award" in 2014. Inmiddels wordt AuraPortal veelvuldig ingezet voor het verder optimaliseren van leveringsprocessen t.b.v. de diensten die KPN haar klanten en partners aanbiedt.

Ook Zon-IQ behoort tot de klanten waar AuraPortal is ingezet voor het inrichten van leverings- en serviceprocessen. Met Eneco als aandeelhouder, is Zon-IQ marktleider op het gebied van het leveren van zonnepanelen en is een zeer actieve speler op de energiemarkt. Verder heeft FourICT samen met Zon-IQ de digitale werkbon ontwikkeld, welke wordt ingezet bij Eneco Installatiebedrijven. In 2014/2015 heeft FourICT actief meegeholpen met het realiseren van meerdere koppelingen tussen AuraPortal en AFAS Profit Online.

Ook Kimberly-Clark maakt gebruik van AuraPortal waarbij het BPMS wordt ingezet ter ondersteuning van logistieke processen t.b.v. de Apotheek. Voor al onze klanten verzorgt FourICT de support en het beheer.

Klanten van AuraPortal

AuraPortal is één van de beste bewaarde geheimen binnen de iBPMS markt. (Gartner, 2015)

De klanten die AuraPortal succesvol hebben ingezet geven aan zeer tevreden te zijn met het gebruik van de iBPMS-tool. De grote mate van flexibiliteit, veiligheid en gebruikersgemak scoren hoog. Ook de resultaten die met de inzet van AuraPortal zijn bereikt hebben duidelijk impact op de bedrijfsresultaten, waarbij je kan denken aan kostenreducties tot wel 50% en kwaliteitsverbetering.

AuraPortal heeft klanten in alle soorten markten en industrieën, van grote bedrijven tot middelgrote en kleine bedrijven en van overheidsinstellingen tot aan stichtingen. Zo behoren o.a. PWC, Toyota, General Motors, Danone, Santander, DAS, Siemens, Sodexo, Carrefour en Burger King tot de klantenkring van AuraPortal. We tonen u graag de Business Cases die u een indruk geven over de wijze waarop AuraPortal is ingezet voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij deze relaties.

Klanten van AuraPortal
Succesverhalen

Succesverhalen

“Het geheim van het succes is eerlijkheid. Zodra je dat kunt veinzen heb je het gemaakt” (Glyme)

“If you think you are good, tell them you are good” is een gezegde waar we niet direct mee te koop lopen. Noem het bescheidenheid, want dingen goed doen zit standaard in ons DNA. Daarin gaan we ver, want wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Dat wil niet zeggen dat we niet trots zijn; want dat zijn we, iedere keer weer. Zo ook onze nominatie voor de Best Practice BPM Award 2014 die we samen als FourICT met KPN Wholesale mochten ontvangen.

Succesverhalen geven aan wat we samen met onze klanten bereikt hebben. Ze geven ook aan wat FourICT nog meer wil bereiken, met de nadruk op samen. Samen met bestaande en nieuwe klanten, werken we aan nieuwe succesverhalen. Hieronder vindt u een aantal business cases waarin AuraPortal succesvol is ingezet bij gerenommeerde bedrijven.