Mobiele Applicaties

Next-Generation App Platform (NGA-Platform)

Next-Generation App Platform (NGA-Platform)

Een moderne aanpak vraagt om een modern NGA-Platform

Borgen wat goed gaat en corrigeren wat beter kan, dat is de basis geweest voor het ontstaan van het NGA-Platform. Een stabiel platform dat is opgebouwd uit een serie krachtige componenten. Bij FourICT realiseren we in een handomdraai een solide App voor uw organisatie die op meerdere platformen kan worden aangeboden (iOs, Android en Windows Phone).

Ons NGA-Platform biedt uitkomst voor een snelle realisatie van uw App, indien u wilt anticiperen en inspelen  op een veranderende markt. In het kader van Time –to-Market hebben we recent een development battle gedaan. Hierbij kon - op basis van een vooraf geselecteerde set informatie - in slechts één uur een App worden gerealiseerd en worden getoond op meerdere devices.

Mobiele Apps

Verhoog uw marktwaarde en bereikbaarheid met Mobiele App's

Met de komst van een mobiele generatie is de App echt van deze tijd. De ontwikkeling van de App gaat razendsnel en er ontstaan nieuwe vormen van Apps. Zo onderscheiden we op dit moment een drietal vormen; Native Apps, Web Apps en Hybride Apps.

Een native app is een applicatie die specifiek gebouwd is voor een specifiek mobiel besturingssysteem (iOS, Windows Mobile, Android). Je moet daarbij kennis hebben van een platform-specifieke taal denk daarbij aan objective-C voor iPhone, Java voor Android en .net-talen als c# voor de Windows Phone. Een web app is een website die zich aanpast aan de grootte van het scherm van je smartphone, phablet of tablet. Er word hierbij gebruik gemaakt van HTML, javascript, CSS en platform afhankelijke functionaliteit. Een hybride app combineert beide werelden.

Met onze kennis van belangrijke begrippen als security, platformafhankelijkheid, user interface, geolocatie, sensoren en performance heeft u aan FourICT de ideale partner. Ook voor het ontsluiten van informatie van uw operationele systemen in combinatie met een App kunnen we u van dienst zijn.

Mobiele Apps
Digitale werkbon

Digitale werkbon

“From paper to paperless”

“Information is everywhere”. Toch zijn wij nog steeds in de digitale maatschappij dagelijks druk met het overnemen en reproduceren van diezelfde informatie. Door papierstromen te digitaliseren, werkt u aan belangrijke items als het verhogen van efficiency en het verbeteren van de kwaliteit zowel voor uw eigen organisatie als voor uw klanten.

Het principe hebben we recent mogen toepassen met als resultaat dat iedereen in de organisatie (Logistiek, Aftersales en Finance) op de hoogte was van de status van de opdracht. Mede hierdoor kon de doorlooptijd van de opdracht met meer dan drie weken worden teruggebracht.

Het doorvoeren van digitalisering is voor iedere organisatie toepasbaar. Van het opnemen en afwikkelen van schades in de verzekeringsbranche, het invullen van een opleverdocument door een makelaar of het invullen van een retourformulier in een winkel. FourICT gaat graag met u de uitdaging aan om te kijken wat digitalisering voor u én uw klant kan betekenen.

Dashboards

Meten is weten en zien is doen.

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden worden we, in het gunstigste geval, steeds vaker rijkelijk voorzien van grote hoeveelheden informatie. Het risico dat we zien ontstaan is dat de ontvanger door deze toevloed van data het overzicht dreigt kwijt te raken en daarmee de controle over zijn werkzaamheden. Een goed ingericht managementdashboard kan dan uitkomst bieden. Door op een structurele manier vooraf geselecteerde data (KPI’s) te selecteren en te presenteren heeft u weer inzicht in de zaken die voor u relevant zijn. Of dat nu gaat om de dagelijkse performance van uw productie systemen, de capaciteit van uw netwerk of langdurige kwaliteits- of optimalisatietrajecten, een goed ingericht dashboard biedt u in één oogopslag duidelijkheid.

FourICT ontwikkelt verschillende dashboards voor haar klanten waarbij het management inzicht heeft in de dagelijkse business maar ook waarbij consumenten de voor hun relevante informatie kunnen opvragen. Daarbij ontsluiten wij informatie van toeleverende systemen (BPM, Finance, Logistiek, Performance, Capaciteit) en presenteren dit op een manier zoals onze klanten dat wensen.

Dashboards